Magnus Group

De Magnus Group is in 2010 opgericht met als doel het managen en ontzorgen van vastgoedportfolio’s van diverse marktpartijen. Onze diensten omvatten het volledige spectrum; advies bij aan- en verkoop, renovatie, revitalisatie, verhuur, klantcontact en alles wat daartussen zit.

Een persoonlijke aanpak voor portefeuille brede vraagstukken, dat is de Magnus Group. De relatie tussen verhuurder en huurder staat bij ons centraal. We streven er naar om met met elk van onze huurders een zo lang mogelijke en duurzame relatie op te bouwen, gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen.

Sinds 2017 is de Magnus Group ook zelf als belegger actief in de Randstedelijke kantorenmarkt.

De Magnus Group adviseert en voert uit. Het volledige traject van aanbesteding tot oplevering nemen wij uit handen. Met oog voor maatwerk creëren wij op duurzame wijze meerwaarde.

Onze specialiteit is het revitaliseren van bestaande kantoorpanden. Wij werken snel en gedegen, gefocust op het behalen van het beste resultaat.

Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact met ons op.

De Magnus Group adviseert bij allerhande verhuurder- en huurder gerelateerde vraagstukken.

Of het een vraagstuk is met betrekking tot heronderhandeling, herlokalisering dan wel servicekosten, wij hebben de kennis en kunde in huis om altijd tot het gewenste resultaat te komen.

Property Asset Management is bij Magnus een proactieve dienst, waarbij we de klant in de diverse trajecten actief kunnen bijstaan, kunnen adviseren en begeleiden naar individueel gestelde doelstellingen. Met gerichte inkoop van diensten en proactief beheer kunnen wij direct bijdragen aan een beter nettoresultaat.

Naast de marktontwikkeling kunnen de bedrijfsresultaten en de waarde van het onroerend goed ook worden verbeterd door de juiste strategie met betrekking tot onderhoud, renovatie of totale herontwikkeling om vastgoed te realiseren dat past bij de veranderende marktvereisten.